maandag 12 maart 2007

zipperdotcom samengevat

Zipperdotcom

= een (off) school kanaal waarop projecten/aangelegenheden buiten en binnen de school worden aangehaald (infotainement):


*off School => er word elke week een project/feestje georganiseerd dat gefilmd wordt (vliegende reporter) en waarvan elke week een montage van te bezichtigen is op de site.
-> Hierdoor komen alle rits-studenten buiten de schooluren in contact met elkaar en kunnen ze elkaar op een niet-schoolse wijze beter leren kennen...

*School => Een beeld achter de schermen van de workshops van zowel radio, beeld, geluid, montage, regie, dk,...
-> Hierdoor weet iedereen wie met wat bezig is in school...


Dit is zowat het basis idee...
Mss kunnen we allen eens nadenken over wat deze 'offschool' projecten zoal kunnen inhouden... gaan we het houden op zatte wilde feestjes, gaan we een buitenschoolse vertoning van eindwerken houden, gaan we iets maken/iets productiefs doen... ? of een combinatie van allen :o)

Wat het visuele van de site betreft. Ik ben, zoals ik in school had verteld, bezig met een animatie van een ritssluiting... deze is tot mijn grootste spijt nog altijd niet af... ik kan er momenteel ook niet dadelijk aan verderwerken wegens 'drukkeagenda', dus hier zullen jullie nog even op moeten wachten.

Groeten Roel

Geen opmerkingen: